söndag 25 oktober 2009

Säker sex

Eller ansvarsfri sex..är inte det varje mans dröm..? ja ursäkta nu då 'mannen'..det gäller förståss inte just DIG...smil ;-)

Ja nu tänkte jag mest på att kondomanvändningen minskat oerhört sen P-pillret kom..
Tidigare så var det ju i första hand mannen som tog sitt ansvar med kondomanvändning som ju är bra på det sättet att den även skyddar mot en del otrevliga sjukdomar.Numera känns det som att många män automatiskt tror att kvinnan använder P-piller.
Är det så?
Att använda både och är dock det allra bästa alternativet!
10 kommentarer:

 1. I Karlstad säger man "knyllgymmi" om kondom.

  SvaraRadera
 2. Jag hörde på tv att ungdomarna hoppar över kondomer, de lever riskfyllt då de åker utomlands och lever loppan...(carola)

  SvaraRadera
 3. Här i norr så kallas det ungefär detsamma...fast med u där ni har y...;O)

  SvaraRadera
 4. Hej Carola, visst är det skrämmande, jag förstår faktiskt inte hur vissa av dagens ungdom kan vara så korttänkta? Mina två döttrar är många gånger klokare än vad jag är;-)))

  SvaraRadera
 5. .."att använda både och är dock det bästa alternativet!".. Hallå! ; )

  SvaraRadera
 6. Ll...håller du inte med...du kanske tycker att det är som att ha både bälte och hängslen?..Tjae på sätt och vis..men som man så skulle jag inte nöja mig med att kvinna säger sig äta P-piller...dels så kan de ljuga...och dessutom så skyddar kondomen (som förövrigt inte ger ett 100% skydd) även mot könssjukdomar. Ja detta gäller ju inte par som är ihop på riktigt..

  SvaraRadera
 7. Okej, par var undantagna : )

  SvaraRadera
 8. LL...ja iallafall om de är överens om, att inte skaffa barn...har hört om fall där tjejen velat ha barn och "glömt" P-pillret:-)

  SvaraRadera
 9. Man väljer förstås att vara tillsammans med en tjej som man kan lita på : )

  SvaraRadera
 10. Jaaa LL !!..såklart man gör;-)))

  SvaraRadera