tisdag 10 november 2009

Här slutar internet!

Vakna!! och ta det nu liite lugnt va, nu är du inte längre anonym.Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet! Det går inte att komma vidare!
Förslag till vad du kan göra där när du nu lämnar datorn:
Ta en promenad. Det är bra för din hälsa, och ditt skelett !
Om du har glömt hur man gör så är det bara att sätta det ena benet före det andra i en stadig takt. Man kan faktiskt ta sig en tur även om man är rullstolsburen eller är sängliggande be någon dra den till fönstret och öppna detta. Jogga en aning. d.v.s. öka takten lite det kan kännas ovant i början, men det har dramatiskt bra effekt på din kondition.
Om du ökar takten ytterligare så kallas det för att springa.
Du har nog inte sett så mycket av det i datorn. Cykla runt i naturen. Detta är äkta 3-D, och har dessutom något din dator inte fixar än...dvs... dofter, vind , natur. Du kan stanna ibland och bara känna på träd och stenar. Om det är varmt i vattnet finns det en gammal fin teknik som kallas simtur.

Men hoppa inte i förrän du är säker på att du kan simma, för du har nu lämnat den virtuella verkligheten, här finns ingen ångerknapp.Besök någon du känner, en oslagbar aktivitet.
Men se till att denne inte har datorn på., det kan ta lång tid innan din kompis kommer till denna sida.
Försök att vara här och nu! Försök att vara social med de personer du har omkring dig istället för att försöka vara social med någon via mobiltelefon eller sms.
Ingen musik när du går i naturen, vindens sus och fågelsång får din kropp att må bra och du slipper tinnitus.7 kommentarer:

 1. Oupps!!!
  Jag höll på att kliva över kanten!!
  Otäckt!

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, oj! Har du vaknat *ler* ?
  Ja, jag har lov att gå en promenad varje dag ( nej, inte för att jag är tjock eller så, även om jag kanske är mullig) för hälsan så det kan jag hålla med att det du skriver stämmer!
  Ha det så gott/ Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Anne-Sofie!
  Det där verkar mycket farligare än dödshoppet
  från trotoarkanten¨*hm,*
  Otäckt är de bägge...
  Jag önskar dej en trevlig Torsdagskväll.
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Kunde inte sagt det bättre själv.
  Du är sååå klok Anne-Sofie, hehehe. Jag skojar INTE ;-)))

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Hej Anne-Sofie!

  Det var ju farliga väl att jag redan tagit mig en promenad på förmiddagen, annars hade jag väl suttit här och läst med dåligt samvete. :)

  Det är nästan nio plusgrader hos oss idag, så det är skönt. Fast det är ganska mörkt och grått. Jag blev pigg av min promenad i alla fall. Frisk luft gör gott för kropp och själ!

  Ha en bra helg!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Värt att tänka på kanske...

  SvaraRadera
 7. Hallå alla...och tack för kommentarer..
  Texten är dock inte skriven av mig själv, utan nåt som jag fick i ett mail och som jag tyckte var rätt kul:-)

  SvaraRadera