tisdag 20 oktober 2009

Ett kärleksmöte

Kvinnan i den svarta kjolen ser sig ängsligt omkring i den stora restaurangens lokaler.Hon hade stämt möte med en man som hon enbart pratat med via nätet och per telefon. Skulle han komma? Skulle de känna igen varandra och framförallt skulle det magiska som de känt i mailen bestå nu när de träffades på riktigt? De hade bestämt att träffas på en neutral plats och äta en bit mat. Länge tvekade hon över vilka kläder hon skulle ta på sig.
Till slut bestämde hon sig för en svart vid kjol, ett glansigt linne i rött och en tunn svart kavaj. Frågorna tumlade nu runt i hennes huvud, magen gjorde revolt och hon kände sig yr.

Heej! Hörde hon en glad röst som sa, du måste vara Petra?

Hon snurrade runt och där, där stod han! Hon kände det som om hon fått ett knytnävsslag i magen, det dånade i hennes huvud och hon log fånigt och sa med pipig röst..

Jaaa ?

Varma pulsar rusade genom hennes kropp neråt till hennes sköte och ner i benen som darrade lätt, hon känner sig knäsvag och fullkomligt hjälplös. Hon vill stoppa tiden nu, frysa det sköna i ögonblicket, deras allra första tillsammans. Lustsignalerna som skickas till hennes ryggmärg och upp till hjärnan gör henne enormt medveten om honom, så medveten att ögonen tåras, herregud hur hade hon för ens ett enda ögonblick kunnat tro att magin inte skulle finnas där? Hon ler mot hans glada ansikte och ser i hans ögon att hennes känslor är besvarade.

De beställer in mat och tittar varann djupt i ögonen och de ler, bara ler. Hettan rusar ånyo som en orkan genom hennes kropp och hennes trosor blir fuktiga, hon tar hans hand och känner hur den darrar lätt.
De går med ens ut från restaurangen, springer hand i hand med blossande kinder mot hans bil. Ingen av dem tänker längre på mat. Hemma hos honom är det första som hon ser en hjärtformad skylt på en dörr, på den står det kort och gott;


Inte än? Herregud det måste vara sovrumsdörren, men vad? Var han så säker på att hon skulle följa med honom hem? Tankarna tumlade febrilt om i hennes huvud..nu när hon helst av allt ville slita av honom kläderna, böja sig ner och smaka på honom, insupa hans doft? Men så med ens så kom hon ihåg alla deras mail..hon visste ju att detta var en man som gillade långa förspel en man som aldrig, aldrig *knullade* nej när han lägrar en kvinna då ä l s k a r han med all den kärlek han är mäktig. Hon rös till av välbehag när hon mindes allt som han talat om att han ville göra med henne, hur hon efteråt tvingats stilla sin hunger och dämpa den brännande hettan i sin kropp. Nu skulle allt detta ske på riktigt. Han vänder henne mot sig, kysser henne mjukt, tungan leker i hennes mun och hennes kropps signaler går på högvarv och hans manlighet är i högsta grad kännbar. Sen står de bara stilla och känner varandras heta pulsar, känner hur luften mellan dem vibrerar av åtrå.

Hon vänder så sina läppar emot hans och ger honom en lätt och snabb kyss.
I väntan på att han vill, är redo.
Hon vill känna detta stråla emot sig, att han vill. Vill känna den heta åtrån växa i dem båda. Låta honom få upptäcka att han äntligen har henne i sina armar. Detta ögonblick får inte bara stressas förbi, det som har väntats på i en evighet. Plötsligt släpper han henne, går fram till ett skåp tar fram glas, häller upp lite vin.

Kom sätt dig här hos mig, säger han med rösten tjock av kättja, de dricker sitt vin, tittar varann djupt i ögonen, ler mot varann, vet att snart, snart så kommer deras kroppar att mötas. Händer snuddar, bränner varandra, hans blick borrar sig som glödande kol in i hennes ögon. Han tar hennes huvud mellan sina händer.

Du är så vacker! säger han och kysser hennes örsnibbar, låter sin tunga nafsa lite i hennes öra och hon känner blodet som strömmar neråt till hennes sköte. Det värker, bultar, spränger..hon känner hans styva blodfyllda mandom mot sitt lår.Känner hur han böjer sig emot henne och ger henne en het kyss, som säger att han är redo för att låta dem bli ett. Svarar tillbaka i kyssen vill, jag vill också! Låt mig inte vänta längre, åh snälla du säger hon med gråten i halsen, vill nuu, jag står inte uut! Hon stönar..kvider, känner att hon tappat all kontroll över denna situation och hon når en ny dimension, en dimension av känslor och explosioner.

Hela hennes jag skriker nu, kroppen, sinnet allt. Känner hur hans heta händer smeker hennes lår. Som i en dimma ser hon sig själv dra av honom hans svarta byxor, smeka av honom hans skjorta, kyssa hans bringa. Han bär in henne i sovrummet, hon med sina ben omslingrade om hans midja..han känner hennes våthet, hennes hetta. Han klär av henne, ömt, långsamt och kärleksfullt. För varje plagg som han tar av, kysser han henne. Hennes hud blottas mer och mer inför hans ögon,  de insuper hennes skönhet bit för bit.
Han vänder henne på mage, låter sina fingrar följa hennes ryggrad kota för kota, kysser, trycker lite extra här och var och hon känner att snart snart, så kommer hon att explodera. Hon har nu nått extasens höjder, inget annat existerar än denna enorma njutning. Hon stönar tyst och hennes kropps hetta kan bränna ner allt, hela hon skälver som i feberfrossa av den underbara beröringen.

Hela hennes kropp skriker!

Vill ha dig!!
Vill känna din längtan, din hårdhet nuu!

Då vänder han på henne kysser hennes blodfyllda knapp och tränger med sin hårda manlighet djupt in i hennes varma fuktiga grotta. Orgasmen är ögonblicklig för dem båda.

Jaaaa, skriker hon när orgasmens vågor brakar in så det dånar i hennes kropp, hon tappar helt fästet i verkligheten, vågen kastar henne fram och tillbaka och hans händer finns där för att hålla henne kvar när hon passerar genom elden, den gudomligt sköna.

Men detta var bara början, sen börjar det riktiga förspelet givandet, tagandet. Lugnt..långsamt utforskar de varje centimeter av varandras kroppar. Han tar henne med sig på en resa utan slut och all deras spänning når sakta sitt ultimatum.

I deras värld är det bara de som existerar.


2 kommentarer:

  1. Hej..det var ett tag sen jag var här..denna sida har en tydligen en viss dragningskraft-))har läst alla dina noveller och dom är bra allihopa...ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Tack Vicke, alltid kul med lite feedback:-)

    SvaraRadera