onsdag 21 oktober 2009

Dancing with me!

 Petra satt ensam hemma och tittade på TV, plötsligt så kände hon att nej,
vad sitter jag här för? Nu går jag ut och dansar, ensam eller ej. Hon ringde några väninnor, men ingen svarade så de var väl redan ute *på vift* kan tänkas. Nåja, Petra bestämde sig raskt för att trots allt gå ut på en restaurang som hade en väldigt fin renommé, hon kunde äta lite gott och efteråt slötitta på de dansande paren och sukta lite.
Hon klädde sig omsorsfullt, en tight röd klänning med en lite väl vågad urringning, hmm..nåja tänkte hon, vem vet vad som kan hända? Liite sugen var hon på att få känna en mans starka armar runt sig, och...hon vågade knappt fullfölja sin tanke. Högklackade skor till förståss och under.. mmm..hon älskade känslan av siden mot sin nakna kropp, det kändes sexigt. Hon tog en taxi till restaurangen och väl där inne så beställde hon en välstekt biff med Hasselbackspotatis. Fördjupad i den goda maten ryckte hon till när en mörk röst plötsligt ekade i hennes öron.


Dansa med mig! sa rösten uppfodrande.


Petra tittade upp och där stod han, en mörkhyad man som med varma ögon såg på henne, leende, det pirrade till inom henne och den längtan som hon känt innan blossade upp.
Hon tvekade bara ett ögonblick, åt helskotta med maten, det finns annan hunger som ibland känns viktigare. Hans ögon, ooooo, hon blev fullkomligt hypnotiserad av den mörka glöden i dem och blicken som sa att hon var det vackraste som han sett.
Hon vacklade upp som i en dröm, la förtroendefullt sin hand i hans, de svävade ut på dansgolvet och omvärlden försvann plötsligt för de två.
Mjuka smäktande toner, öronbedövande trummor, aldrig hade hon upplevt musiken så intensivt. Hela hennes kropp vibrerade och när han försiktigt la sin arm lite hårdare kring hennes vidjeslanka midja genomströmmades hon av en värme som inte var av denna världen.
De dansade, dans efter dans, totalt omedveten om allt annat än den känsla som tog deras kroppar i besittning. Hon viskade tyst i hans öra, så tyst att han inget skulle höra, jag vill ha dig, här, nu meddetsamma! Kanske kom det en liten värmepust i hans öra, ty reaktionen var omedelbar.
Han drog henne häftigt intill sig och hon kände hans lust, lika stor som hennes.
Oh snälla gör inte så! eller gör så mer;*) Hennes sköte bultade och värkte, hettan i hennes kropp kunde ha smält is. Den vidunderliga dansen fortsatte och fortsatte. Hon gnydde av åtrå och när han  vidrörde hennes öra med sin tunga, exploderade hon i en orgasm, så häftig att golvet snurrade ett varv. Han höll henne hårt, som om han visste. De tittade varandra djupt i ögonen och log mot varandra. Sista dansen tonade ut och helt plötsligt fanns världen åter runt omkring dem.

Te quiero!

Ti amo!

Je taime!

Viskade han....och försvann i dunklet..

2 kommentarer:

  1. Ja man kan förstå tjusningen i dansen om den framförs på detta sätt:-))

    SvaraRadera
  2. Vicke...ja dans kan vara väldigt erotisk...såg du inte Mattias Andréasson & Cecilia Ehrlings bachata i lets dans?:-))

    SvaraRadera