fredag 16 oktober 2009

Ett annorlunda tandläkarbesök:*)

Ont!

Hon hade haft tandvärk nu i två dagar och smärtstillande tabletter hjälpte bara för stunden..ja hon hade till och med stoppat snus i det värkande hålet eftersom hon hört att det skulle vara så bra..? Hon var nämligen livrädd för tandläkare och besökte inte en sån i första taget ..huu nä..Men nu hade hennes bästa väninna hittat en fantastisk tandläkare åt henne. Sa hon ja..Hm...kunde man lita på det? Nu hade hon trots allt fått en tid hos honom..hon skulle bara duscha och borsta tänderna innan hon begav sig dit..Sen skulle hon bara..

Nänä..!

Försök inte slingra dig undan nu sa hennes väninna..som lovat att följa med henne dit. Nu var hon i alla fall där..den söta receptionisten satt där med blossande kinder..och ett fånigt leende på läpparna..
Hon kanske är kär..tänkte Petra.. Varsågod du kan gå in direkt sa hon..och log ..
Issch..här gavs det ingen tid till flykt inte..På darrande ben gick hon in... och..!...Jesus Maria..!! Allt blod rusade till hennes ansikte och magen vred sig i kramp..det var ju HAN!!!. mannen som hon stött på i affären ett flertal gånger och ja ärligt talat det slog gnistor om deras korta ögonkast mot varandra, elektriciteten mellan dem var nästan påtaglig och faktiskt smärtsam..
Det borde vara förbjudet för såna män som han att välja ett yrke där de måste betjäna kvinnor ja utom på det icke professionella sättet då förstås ;) Jisses vad tänker jag på tänkte Petra förvirrat..jag skall ju vara rädd..inte känna denna oerhörda lust till den som skall rota i mina tänder. Mannen var ju för fasen inte ens snygg..tvärtom faktiskt...håret som glesnade på hans huvud stötte i grått..han var rund om magen och.. och..herregud vilka ögon..vilken blick...vilket leende..!!..och hans händer var stora..hon blev alltid så varm vid minnet av sin förlossningsläkare han som först skrämde henne med sina enorma labbar till händer. Skulle han ta i hennes ynka bebisar med dem?

Men sen när hon såg hur oändligt varsamt...ömt och försiktigt han hanterade de små liven..bebisarna som bara försvann i hans hand och låg där trygga och förnöjda..sen dess så älskade hon stora händer. Varsågod och sätt dig här, log han och tittade henne i ögonen. Jag är rädd!...flämtade Petra..men nu var det inte för att det skulle göra ont..nej..hon var rädd för sina egna reaktioner..för att hennes sköte brände och värkte...och för att hennes trosor blivit varmt fuktiga...

All tandvärk hade helt försvunnit ..! Men nog fanns det hål att täppa till tänkte hon lätt hysteriskt. Du behöver inte vara rädd sa han..jag skall hjälpa dig på alla sätt som jag kan..Hon satte sig i tandläkarstolen..men det var stört omöjligt att öppna munnen. När han satte på henne skyddspappret så råkade hans fingrar röra vid hennes bröst och hon ryckte till av den heta blixt som rusade genom hennes kropp..bröstvårtorna styvnade och... jösses!!..och när hans armbåge senare...som av en händelse...råkade nudda vid hennes värkande sköte..så kände hon en obetvinglig lust att spänna sig i båge och gnida sig mot den..

Så skämmigt!

Jag vill ha en ny tid..pep hon mellan sammanbitna tänder..Okey..bara för att det är du så skall jag ge dig en ny tid redan ikväll sa han och log mot henne med gnistrande tänder..jaa...sa Petra...det blir bra..nu känner jag mig inte längre så rädd att min väninna behöver följa med...tror jag..Ja vad tror ni...vågar Petra gå till tandläkaren senare på kvällen och få sina hål lagade ?...;O))

Fortsättning följer....

11 kommentarer:

 1. Anne-Sofie!
  Vi väntar med spänning*ler*
  Sa den som har tandläkarskräck.
  Kramis.

  SvaraRadera
 2. Håller med Agath!
  Har enorm tandläkarfobi!

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, ha, ha,...... jag skrattar så jag nästan kiknar, Anne-Sofie. Åhhhh..... Jag har aldrig läst något sånt här som du skrivit, men det var ju en för härlig berättelse!

  Jag som är så rädd för tandläkaren själv. Nästa gång jag går till tandläkaren, då ska jag tänka på den här historien, och då tror jag att jag får VÄLDIGT svårt att vara rädd. Kanske också svårt att låta bli att skratta!

  Tack för skrattet, Anne-Sofie! Det här var jättebra skrivet, tycker jag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Hej
  Tandläkaren är väl inget att vara rädd för..det finns värre saker....det är bara det att det blir ofta dyrt och det är tråkigt....Kul berättelse..
  Jag är lite upptagen just nu med diverse saker inför julen..denna vecka också sen är jag på banan igen..Fint med det vita i bloggen lite lättare för mina ögon att läsa....kul bara att förändra lite.

  Ha det gott
  xxx
  Kojiki

  SvaraRadera
 5. Härligt att ni gillar min lilla novell..och visst kan den hjälpa mot tandläkarskräcken:-))))...fortsättningen kommer också så småningom, den är ju redan skriven, eftersom ju detta fanns redan på min passagenblogg.

  Jag har ju skrivit några till sådana här "tjej-erotiska" noveller, som jag inte publicerat här, utan bara lagt in under ett tidigare datum, de finns under etikett "sensuellt"..

  Jo kojiki, det är mer lättläst med vit bakgrund även för mig, är nöjd så här tillsvidare iallafall, det är ju så enkelt att ändra här.

  SvaraRadera
 6. Hahaha ...

  Men AnneSofie då!
  Jag har ju också tandläkarskräck ju.

  Fast jag har undvikit att ta med mig min väninna när jag besöker min tandläkare ... undrar du varför kanske?

  *skrattar*

  SvaraRadera
 7. Anne-Sofie!
  Den tandläkaren jag hade inne i Skövde för
  ett tag sen,nu minns jag inte riktigt om det var strax efter jul.Men det kan kvitta,men en sak
  jag frågade honom om jag inte fick ha honom som tandläkare kan du förstå varför?haha.
  Jag önskar dej en trevlig Tisdagskväll.
  JKramar.

  SvaraRadera
 8. Hahaha, det är inte klokt, men här är en till som INTE tycker om att gå till tandläkaren. Ringer o ändrar tid åtskilliga gånger.....
  Var faktiskt duktig och gick dit idag. Fick så mycket beröm för att jag använde tandtråd, hehehe, vilket jag inte gör. Bara idag då...

  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 9. Ja det må jag säga, så många med tandläkarskräck som fanns här;O) Måste vara jobbigt som tusan det. Själv så somnar jag nästan i tandläkarstolen:-)

  Nu skall jag lägga in fortsättningen, efter det så är all tandläkarskräck som bortblåst:-)))

  SvaraRadera
 10. Hej Anne-Sofie!

  Nu ska jag gå in och läsa del 2....

  Och blåsa bort min tandläkarskräck...

  Ha, ha, ha... så spännande det ska bli... Jag är förväntansfull... (fniss)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera