torsdag 15 oktober 2009

Petras kvällstid hos tandläkaren;*)

fortsättningen på *Ett annorlunda tandläkarbesök*..

Petra kände sig väldigt ambivalent sen hon kommit hem. Vad menade *käftis* egentligen, var han seriös med den nya tiden eller kände han på samma sätt som hon själv gjorde? Hon såg och hade tidigare sett och även känt den oerhörda dragningskraft som de hade till varandra. Likt två magneter som oundgängligen måste mötas till slut och smälta samman. Det pirrade i hela hennes kropp av förväntan på vad som komma skulle..men nog ville hon även ha sin tand lagad..sen vet man aldrig vad som händer tänkte hon med skräckblandad förtjusning. Hon duschade återigen..rakade sitt sköte och tog den väldoftande kroppslotionen och smorde vällustigt in sig med den på hela kroppen. Pirrningarna av vällust i hennes kropp ökade i styrka och hon gned lite lätt på sin rosa knopp..men nej hon skulle vänta och se vad som skulle ske senare under kvällen.

Nu var hon strax där och när hon ringde på dörren så kom han själv och öppnade...någon receptionist syntes inte till denna gång. Han visade henne till en skön fåtölj inne på ett rum och räckte henne ett glas med något rött i. Se här sa han och skrattade till..detta får dig att slappna av om du är rädd för tandläkare. Hon smuttade först försiktigt..det var vin och hon tömde innehållet i glaset till hälften. Han satte sig bredvid henne och småpratade om ditt och datt medan hennes hjärna registrerade värmen och sensualiteten som strömmade ut från honom. Nu är jag redo! sa hon plötsligt och gick och satte sig i tandläkarstolen.
Tandspegeln nästan försvann i hans stora händer..Ah!..sa han..här behövs det då ingen rotfyllning, detta är fixat på nolltid. Hans ögon plirade skälmskt på henne och hon rodnade lätt. Antydde han nåt? Hoppas..hoppas..tänkte hon och hennes saliv flödade som en vårbäck..ja alla hennes kroppsvätskor arbetade för högtryck...blodet rusade neråt till den rosa punkten och hon kände sig både yr och stark samtidigt. Jag måste borra lite sa han och startade borren..men ojj..vilket otroligt mjukt ljud på en borr...lät nästan som...nej...nu får du skärpa dig kvinna..!..tänkte Petra. Nu gapade hon stort och allt var över på ett par minuter..det gjorde inte ens ont!
Han torkade försiktigt av henne kring munnen..och plötsligt så kysste han henne. Hon mötte girigt hans mun och de utforskade varandra med tungors ystra lek. Sen lyfte han av henne från stolen och satte sig själv där. Kom och sätt dig här i mitt knä..!..sa han uppfordrande. Hon lydde omgående..satte sig i hans knä med ryggen mot honom...knäppte upp knapparna i sin blus och förde hans händer till sina svällande bröst....åååh...! Han kände hettan nu från hennes bultande sköte..och hans byxor blev genomblöta av hennes safter.

Han stönade högt medan han försiktigt..nästan andäktigt.. smekte hennes otroliga bröst..de bröst som han tidigare vid deras ofrivilliga möten hade fått sådan längtan efter att få vidröra. Petra reste på sig..lyfte upp sin kjol..trosorna hade hon lämnat hemma..hon grenslade honom och hennes ben saxade sig hårt runt hans midja...hon gned sig frenetiskt mot hans hårda pulserande mandom..medan hon tittade honom djupt i i ögonen och log...sen lyfte hon lite på sin runda stjärt så att han kom åt att hasa sig ur sina byxor..skynda skynda....åååå..hon sjönk genast ner över hans längtande stånd..stannade där...först stilla...sen kramade hon honom hårt med sina starka vältränade muskler..rörde sig i cirkel..
Han steg upp ur stolen...med henne i sin famn...stod stilla en stund och gungade fram och tillbaka...bar henne så till ett annat rum..en brits. I förbifarten tog han med sig ett par kuddar..la dem under hennes stjärt för att lättare komma åt att smaka på hennes ljuvliga safter.
Så...nu äntligen fick de ge fritt utlopp för sin stegrande längtan efter varandra...


8 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar.

  Det värmer.

  Tack.

  / F.

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, ha, ha.... Jag var tvungen att hålla för den otäcka sprutbilden med handen för att kunna läsa texten... För att inte börja se suddigt...

  Det var ju ett lyckligt slut, kan man säga (fniss, fniss, fniss). Jag gillar lyckliga slut, så tack för det, Anne-Sofie!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Härligt Anna-Karin! Hoppas att du tänker på min novell nästa gång som du går rill tandläkaren..hihi;*)
  Mina erotiska noveller är ju främst sedda ur tjejers synvinkel och inte vulgära på minsta sätt, därför att jag tycker att det behövs en motvikt till all den grovpornografi som översvämmar nätet. Samma tanke med min blogg med sensuella bilder, inget porr där, men sensuellt.

  Läs gärna mina andra sensuella noveller, även många män har sagt sig gilla dem.

  De kan iallafall få lära sig lite...hihihi..;O)

  Kram:-)

  SvaraRadera
 4. "att få lära sig lite" ja visst, man läser ju dessa noveller först å främst i studiesyfte hihi..men just att det är ur tjejers(A-S) synvinkel gör att det hela blir lite extra...

  SvaraRadera
 5. Ja Vicke, det tror jag stenhårt på;O))))...tack för "det lilla extra";O)

  SvaraRadera
 6. Det är kul att så väldigt många gillar mina noveller, jag har lagt ut dem på en sida där de har läsräknare och även betygssättning.

  Där ligger tre av mina noveller på tredje, fjärde och femte plats som mest röstade på:-))

  "Ett kärleksmöte" har lästs 11954 gånger...
  "Ett annorlunda tandläkarbesök" 12469....
  "Dancing with me!" 13045 ggr..
  De andra har liknande siffror.

  Verkligen imponerad!

  Blev först förvånad, för de är ju egentligen inte alls i stil med vad de flesta tror när de går in på en sida för erotiska noveller. De andra novellerna där, är alldeles för vulgära i min smak. Därför gläder detta mig, det finns fortfarande hopp när mjuk-erotik oppskattas i en värld där grovporr annars är det vanliga.

  http://www.erotiskanoveller.nu/
  "topplista"

  SvaraRadera
 7. ja då är det väl vi mjukisar som gillar den här typen av erotik, men det står jag för. Jag kan också bli hård vid vissa tillfällen;O)))Men kul att det är så många som uppskattar dina noveller..ser fram emot nästa alster....

  SvaraRadera
 8. Vicke, det skall du vara stolt över!!

  SvaraRadera