tisdag 27 oktober 2009

Nisse? Vem är Nisse?

Nu är det vinter, och vi får lov att acceptera den, ungefär som en avlägsen, rätt jobbig och inrökt släkting eller överkokta grönsaker..men vad gör man när det är som mörkast, kallast och tristast? Jo man ställer till med fest, kanske? Jaaa, vi bjuder hit lite folk säger jag till maken, och njaee, säger han lika engagerat och glatt som om jag bad honom om nåt läskigt. Då måste vi ju STÄDA! Tänker;*))..och hmm, ja det måste vi kanske känner redan där att näää..vi skippar festen..hehe..men säger jag..vi har bara lite mysljus och ingen kommer att märka de små (stora) dammtussarna i hörnen dit man möjligen orkar att förpassa dem..Eller!! Jag kan ringa till Nisse, säger jag glatt..Nisse?..min mans ögon blir mörka och stoora..Ja han från Manpower säger jag, heehe. Maken faller ner i ett djupt mörkt *jag vill inte vara med-hål*..och tar sig åt hjärtat, alternativt magen eller ryggen...Vi kan väl se på en bra film istället, tycker han...och joo...så blir det oftast;O)



8 kommentarer:

 1. Hej

  Jag tycker faktiskt det är roligt om man kan dona själv och fixa till det... samtidigt lär man sig jättemycket som man kan ha nytta av. Du har fixat och trixat här också fint med det röda det passar dig..men det är inte alltid så lätt för alla även om det finns grundtema här på blogspot..som inte alls är dumma men få....men man kan få det personligt här..många på passagen finns här nu..de är ju kul!

  xxx

  SvaraRadera
 2. Nisse från Manpower får mig osökt att tänka på en episod som hände en gång när jag jobbade som konsult på ett företag norr om Stockholm.

  En morgon kom chefen in och sa: "Det här är Nisse från Manpower som skall hjälpa oss ett tag." Jag tittade upp och sa: "Nisse????" Det var nämligen en tjej han kom in med. Hon började gapskratta, jag hade hört fel. Hon hette Krisse. Så det var Krisse från Manpower som chefen sa

  Så där kan det gå när man tittar för mycket på tv-reklam. :-))

  SvaraRadera
 3. Kojiki..jo jag tycker ju också att det är rätt skoj..fast från allra första början på nätet så var det mest jobbigt:-)
  Det går verkligen att göra mycket här, utan att röra några koder.
  Hoppas att ännu fler "passagerare" kommer hit..

  SvaraRadera
 4. Warg...hahaha..ja reklamen etsar sig in i hjärnan, vare sig man vet om det eller ej..
  Stackars barn och ungdomar..

  SvaraRadera
 5. Ann_-Sofie

  Ja, jag har svårt. Jag har gått in på Anpassa och ändå verkar det vara svårt att komma in till mig? Eller? Jag har även kollat det med kommentarer och det verkar som alla, även "anonyma" som inte har blogg här kan skriva dvs kommentera eller?
  Nej, just nu är jag bara ???-tecken! Hoppas jag listar ut mer för varje gång jag försöker :-)

  SvaraRadera
 6. Tigris...jag har svarat i din blogg...

  SvaraRadera
 7. Samma här..det blir lite ensamt i längden./Carola

  SvaraRadera
 8. Carola! Flytta hit du med vetja...ju fler trevliga personer vi blir, desto roligare jööö:-))

  SvaraRadera