söndag 1 november 2009

En fråga till er alla..

Jag har skrivit in de bloggadresser som jag brukar vilja besöka under "Läslista" som finns under instrumentpanelen. När jag är oinloggad så syns bara länkarna till dem, men när jag är inloggad så kan man se de senast skrivna blogginläggen. Nu skulle jag vilja veta hur ni ser dem när ni klickar på mitt namn. Detta är ju ett alternativ till de bokmärken som annars tar utrymme inne på själva bloggen. Kojiki har nån läslista på gång, men vet egentligen inte vilken skillnaden är/blir mellan dessa två?

Har ni förresten upptäckt atrt man kan ha vilka länkar man vill kopplade till bilderna som man lägger in på "sidan om"..där har jag lagt in länk till debattsidor och sånt.
Apropå listor, så klicka på den lista som står överst på min bloggsida, där finns mängder av svenska bloggare, regga er där, det gjorde jag för nån dag sedan och syns nu där som nummer åtta, men jag har faktiskt ingen aning om, hur det går till att hamna på förstasidan där.
Länk till Kojikis bloggbank här:


16 kommentarer:

 1. Hej igen ! Det var ett tag sedan, jag ville bara meddela att del 2 av "EU mötet i Växjö och sjukvårdsskandalen runt Birgitta nu är släppt.

  Hälsningar Micke Håkansson

  http://www.youtube.com/watch?v=52KcqWN014c

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte se den lista med dina bloggkoll... jag har likadant och den ser också bara jag.

  SvaraRadera
 3. skumt, jag regade mig men har absolut ingen aning om vart jag ska lägga in min kod...hur gjorde du?

  SvaraRadera
 4. Tigris...nej det tror jag inte, jag har valt att den skall vara offentlig, undrar mer om ni ser bara länkarna eller om ni även ser de senaste inläggen? Jag ser som sagt länkarna som oinloggad....så dessa bör alla se, men om ni är inloggad så tror jag att ni bör se samma som jag gör. Kan inte kolla på dina, eftersom det inte går att komma till din blogg via namnet, bara genom min länk och då kommer jag direkt till din sida, inte till instrumentpanelen som jag gör när jag klickar på andras namn.

  SvaraRadera
 5. Cayenne..det behövs ingen kod alls utan gå bara in på instrumentpanelen, går enklast genom att klicka på ditt namn. Jag vet inte om det stod som det gör från början, men nu så kan jag där lägga till hur många länkar som helst där, det står såhär där:
  Läslista
  Bloggar som jag följer: Lägg till:

  Men jag började med att först klicka på, tror att det var din...sida och klickade på "följa" som står överst till vänster...testa att klicka på det hos mig så går resten av sig själv skulle jag tro.

  SvaraRadera
 6. Hej Micke...kul att du hittade hit:-)

  SvaraRadera
 7. Aha Cayenne...du pratar om koden till blogglistan som är överst kom jag på...hihihi..ibland är jag trööög...;O))) Jo du tar hem en gadget som heter HTML/JavaScript där lägger du koden och drar sedan gadgeten dit där du vill ha den...jag har några andra längst ner på bloggen...ryms flera i samma ruta..

  SvaraRadera
 8. Hej! Jag är inte reggad och nu ser jag listan där nere. Rart av dig att ha mig med.

  I jämförelse med din gamla blogg är bilder och kolumner mycket större. Det kanske är meningen?

  Just nu tittar jag genom IE8 och undrade eftersom kolumnerna genom FireFox blir större än det egentligen skall vara på min blogg. Hoppas jag inte ställer till med "huvudbry" utan att allt är ok från din sida sett :)
  Skön vecka önskar dig MissiZippi

  SvaraRadera
 9. Jag förstod nog hur du menade..men ändå inte..hihi
  Har haft en vedervärdig helg..blä..fy för fega karlar som ska vara ens pappa.
  Tack och lov så finns det bra extrapappor.
  Blev det bättre nu, med ljuslila?
  Jag och V ska ses i slutet av november o fixa m bilder tillsammans.
  Massa kramar
  Milda

  SvaraRadera
 10. Ok, läslistan, den syns alltså inte på själva bloggen? Det vore kanske smart...
  Nu ska vi se om du får med en bild..
  Önskar dig en fin dag. Här blåser vi snart bort ;-))

  Kram

  SvaraRadera
 11. Nähä, en tom ruta bara. Inte roligt!!!

  SvaraRadera
 12. Jojomensann M...det blev genast mycket lättare att läsa, tack så mycket!
  Kram:-)

  SvaraRadera
 13. MissiZippi..jag är så dålig på att få fram det jag menar..hihi..och det är tydligen lite olika...tror jag. Men när jag klickar på mitt namn tex i dessa kommentarer, alltså inte går direkt till min sida, då får jag upp en läslista med de senaste inläggen, men bara länkar som oinloggad. Funderar på att ta bort alla passagenbokmärken och samla dem där, det räcker ju att ha de från blogspot och Wordpress på Kojikis läslista. Därför ville jag veta om då du som är från passagen kan klicka på mitt namn för att då se länken till dig så att du kommer dig hem igen...hihhihi..

  Jo allt är myyycket större här än på passagen...tycker att jag aldrig får vare sig text eller bild snyggt här:-(

  SvaraRadera
 14. Nä Susanne...den syns bara på ens instrumentpanel...
  Knepigt med bilderna...ibland så syns de men inte alltid..hmm..

  Kram:-)

  SvaraRadera
 15. Såg ditt fina namn på Blogglistan, kunde inte bara låta bli och se vad tjejen som har samma namn som jag skriver om....

  Fin blogg :-))!!

  SvaraRadera
 16. Men ojsingen då...hihihi...tur att jag är en trevlig typ dårå...och att du verkar att vara det:-)

  SvaraRadera