onsdag 18 november 2009

Trollpackor..spåkärringar....eller spådamer, ja hur man nu vill benämna dessa, själv så föredrar jag det lite mer mustiga språkbruket och säger trollpacka, jag gillar den lite burleska humor och språkhantering som t.e.x. Anthony Burgess står för. Som född i en familj med generationer av kvinnor med oanade krafter och förmågor så är jag själv benägen att tro på dessa. Månne jag är alldeles ute och cyklar eller finns det verkligen en värld fylld av mystik, trolldom, gengångare, och annat knytt ? En värld som vi ytterst vanliga människor inte är förunnade att få se?
 Jag VILL tro på det, det känns roligare så jööö..


11 kommentarer:

 1. Förvånar mig inte alls om det finns en massa sattyg där ute. :-)

  SvaraRadera
 2. Såklart att det gör Warg, jag tvivlar inte;O)

  SvaraRadera
 3. Om någon undrar, så har jag omdaterat mina två senaste inlägg. De finns nu under etiketter/sensuellt, tillsammans med några till.

  SvaraRadera
 4. det finns säkert sånt som vi inte kan rå över, krafter som vi knappt vet existerar. Har nyss lyssnat klart på en bok av en isländsk författare (Yrsa, Yrja Siguradottir nånting)som skrivit en en bok som heter Det sjunde tecknet och som handlar om häxtro och häxkonst på Island under 1600 tal...ganska skärmmande behandling, och vad mer lustig är att det var en enda kvinna som brändes, resten var män.

  SvaraRadera
 5. Tycks minnas att jag började att läsa den boken en gång, men slutförde nog inte mitt läsande..

  SvaraRadera
 6. Hej Anne-Sofie!

  Det finns nog mer av mystik i den här världen än vi ens kan ana, tror jag. Hela livet är mysik ibland, tycker jag att det känns som. Det gäller bara att ha sina sinnen öppna.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 7. Absolut Anna-Karin...jag har personliga erfarenheter av rätt märkliga saker.

  SvaraRadera
 8. Anne-Sofie!
  Den jag far efter är när aksungen blir gammal och får 3 önskningar av den goda fen,det är ju
  nästan 10 år sedan jag hörde den sist.En annorlunda Askunge*ler*
  Kramar.

  SvaraRadera
 9. Tack Anne-Sofie!
  Det är denna historia jag sökte,och att jag inte kunde återge den är för det förflutit så många år sen jag hörde den sist.
  Jag var till och med beredd att gå på 35+ om
  det behövdes,och sökt efter den som hade den på sin sida förr.Men nu så äntligen så får jag läsa den igen.Du är en ängel tack för hjälpen.Hur hittade du den?
  Jag önskar dej en trevlig Fredag.
  Kramar.

  SvaraRadera
 10. Hej igen Anne-Sofie!
  Jag är ju inte så van att söka,jag ser ju att
  ni andra kan det där bättre än jag,men som jag sa till dej var jag beredd att söka den kille som hade den på sin sida,detta var när jag var på vilda vebben,jag lärde känna denna kille
  redan på 35+ en sympatisk man i min ålder.

  Jasså du är gräsänka,och så bor du långt upp
  i de djupaste skoga inte sant,vågar du vara själv?Ha det gôtt.
  Kramar.

  PS:Jag ser artt denna susanne har p i sitt namn,undrar om den härf kille har gift sig,äsch kanske långsökt,ja fantasin drar i väg med en.haha.DS:

  SvaraRadera
 11. www.google.se är en bra sökmotor och om man skriver in lite olika varianter på det man söker, så hittar man ganska snabbt det man är ute efter..

  Du får fråga denna Susanne, det vore väl häftigt om det var så?

  Nää agath, inte bor jag direkt i nån djup skog...hihi...men vackert är det där jag bor. Var just in till en granne och fikade:-)

  SvaraRadera